Ny Stadsnätschef för Local Connect i Falköping

Mattias Arnesson har utsetts till Stadsnätschef för Local Connect i Falköping. Mattias har gedigen erfarenhet från fibersektorn och Falköpingssamhället där han i över 20 år har utvecklat stadsnätet i olika roller. Redan under stadsnätets första år var Mattias delaktig och etablerade grunden till det robusta och finmaskiga stadsnät som idag förser Falköpingssamhället med samhällskritisk fiberinfrastruktur.

De senaste åren har Mattias haft rollen som huvudprojektledare och bland annat ansvarat för utbyggnad och drift. Genom rollen som Stadsnätschef får Mattias ett utökat ansvar för stadsnätsverksamheten som helhet.

-Tiden går fort och det har varit en fantastisk upplevelse att se stadsnätet växa genom åren och extra kul att stadsnätet det senaste året utvecklats ännu mer genom våra nya ägare, säger Mattias Arnesson

-Mattias är stadsnätsverksamheten personifierad och ingen kan vår verksamhet som han kan, det senaste året har varit intensivt och vi har haft en historisk stor utbyggnad och det ansvaret har Mattias hanterat på ett mycket bra vis. Det känns därför både naturligt och positivt för vår verksamhet att Mattias får ett utökat ansvar i vårt viktiga uppdrag att förse de som bor och verkar i Falköping med fiberinfrastruktur, säger Jimmy Stigevall, VD på Local Connect.

Driftstörningsinformation

Driftstörningar:

Det finns inga störningar att rapportera.

Planerade Avbrott:

Det finns inga planerade avbrott att rapportera.