Året går mot sitt slut och vi ser alla fram emot lite julefrid.

Vi på Local Connect i Falköping har dock haft en mycket intensiv höst och vinter och nyligen genomförde vi en av våra största och mest tidsintensiva leveranser någonsin.

I samarbete med Netwest har Local Connect levererat ett stort antal fiberanslutningar till Tele2 och Heimstaden i Falköping. Villkoren var tuffa och tidsramen var snäv men genom utomordentlig projektledning av Mattias Arnesson och med lokala entreprenörer och installatörer som gjorde sitt yttersta levererade vi projektet två veckor före sista leveransdatum.

Jimmy Stigevall, VD på Local Connect säger: Vi på Local Connect är stolta över vår prestation och organisationen har verkligen visat vad vi går för när det gäller. Vi vill även tacka Bragds minigräv, Eltjänst i Falköping samt Falköpings kommun för en effektiv tillståndshantering. Slutligen riktar vi ett stort tack till Netwest för förtroendet och framförallt ett stort grattis till Heimstadens hyresgäster som kan titta på Kalle Anka i ljusets hastighet.

Nu förbereder vi oss för lite julledighet och kan lägga ett intensivt år bakom oss med nya ägare och omfattande investeringar i vår strävan att driva på digitaliseringen i Falköping.

Vi vill även passa på att önska våra kunder, partners och alla som bor och verkar i Falköping en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Netwest | Nytt avtal med Tele2 ger nya möjligheter

Driftstörningsinformation

Driftstörningar:

Det finns inga störningar att rapportera.

Planerade Avbrott:

Det finns inga planerade avbrott att rapportera.